L'AGÈNCIA PÚBLICA D'OCUPACIÓ DE L'HORTA NORD VALORA ELS SEUS RESULTATS DELS PRIMERS MESOS DE L'ANY 2022.

L'AGÈNCIA PÚBLICA D'OCUPACIÓ DE L'HORTA NORD VALORA ELS SEUS RESULTATS DELS PRIMERS MESOS DE L'ANY 2022.

Burjassot 22/6/2021


En la primera part d'aquest any 2022, la labor de les professionals de l'Agència Pública d'Ocupació de l'Horta Nord, liderada pel Consorci Pactem Nord, s'ha caracteritzat per la gestió d'una gran quantitat d'ofertes d'ocupació, en concret 260, que han permés 652 persones (303 dones i 349 homes) accedir a processos de selecció de personal a través d'aquesta entitat. Aquest treball ha contribuït a la consecució de 157 contractes de treball (47% corresponen a dones i 53% a homes), el 26% dels quals han sigut indefinits.


L'equip d'orientadores de Pactem Nord ha inscrit entre gener i juny a 416 persones (163 homes i 253 dones), atés un total de 3.650 persones en accions d'orientació laboral i itineraris d'acompanyament tecnològic en la cerca d'ocupació (1.769 homes i 1.881 dones).


Per a l'acompanyament d'aquestes persones es compta amb el suport de la Fundació la Caixa a través del programa Incorpora i de LABORA mitjançant la iniciativa Avalem Territori, així com l'innovador programa BETA JOVE, que ofereix a persones joves l'oportunitat d'adquirir una millora en les seues competències professionals, així com a les empreses promoure mesures de transició digital i ecològica.


D'altra banda, s'han realitzat 14 accions grupals de formació, enfocades a dotar a les persones en cerca d'ús d'eines tecnològiques que puguen optimitzar i fer més eficaç el procés de buscar un lloc de treball que encaix amb el seu perfil professional. 116 persones (el 70% dones) han participat en aquestes sessions formatives.


Finalment, destacar la posada en marxa d'una APP pròpia dels municipis consorciats que integren l'Agència Pública d'Ocupació que permet a les persones accedir de manera senzilla a ofertes d'ocupació, agenda d'esdeveniments, enllaços d'interés o sol·licitar una cita amb professionals de l'orientació de Pactem Nord.