PACTEM NORD INICIA EL CURS AMB NOVES ACCIONS

PACTEM NORD INICIA EL CURS AMB NOVES ACCIONS

El Consorcio Pactem Nord, amb el suport de Labora a través del programa Avalem Territori, desplega en aquest nou curs noves accions dins del projecte experimental “Estratègies territorials a l'Horta Nord: aplicació pràctica”.


Entre aquestes iniciatives destaca el projecte enfocat a l'acompanyament de joves amb qualificació en la seua cerca i adaptació a un lloc de treball. 35 participants de l'Horta Nord, entre 20 i 35 anys, podran accedir a les diferents accions contemplades en aquest projecte i que comptaran amb l'acompanyament de l'equip de professionals de Pactem Nord expert en orientació laboral.


A més, l'Agència Pública d'Ocupació de l'Horta Nord, que ha atés en aquests huit primers mesos de 2021 a 4.000 persones i gestionat 253 ofertes d'ocupació, continua oferint orientació personalitzada, acompanyament en la cerca d'ocupació i suport en els processos de selecció de personal a aquelles persones que ho sol·liciten. Pròximament, es presentarà l'oferta formativa prevista per a aquests pròxims mesos, enfocada, prioritàriament, a la millora de les eines de cerca d'ocupació a través d'Internet i les xarxes socials.


Aquestes accions s'acompanyen de formació enfocada a la millora de la qualificació professional, realitzada a través del programa Incorpora de Fundació la Caixa. El pròxim curs, d'Auxiliar polivalent de neteja i bugaderia en centres residencials, donarà principi en aquest mes de setembre.
Finalment destaquem una altra nova línia de treball en matèria d'igualtat d'oportunitats, centrada en donar suport a la trajectòria professional de dones que cursen o s'han format en titulacions masculinizadas, facilitant la seua inserció laboral i col·laborant en el seu enfortiment personal i professional

.