Bones pràctiques

EMPRESES I EMPRENEDORS Foment del comerç i associacionisme comercial Bones pràctiques

El treball en xarxa, el coneixement d'experiències, l´intercanvi de bones pràctiques i l´aprenentatge conjunt són algunes de les claus de treball de l'entitat. Per això, es duen a terme diferents jornades de treball, en les què els representants de les associacions de comerç, comerciants, tècnics especialistes en comerç i agents d'ocupació i desenvolupament local, promouen el coneixement i la transferència de bones pràctiques en l'àmbit del impuls al comerç i al teixit associatiu local.

D'entre les iniciatives desenvolupades, destaquem esta eixida professional amb les associacions de comerciants i tècnics/ques de comerç de la comarca per a prendre contacte amb altres experiències organitzatives comercials a nivell comarcal i conéixer aquelles bones pràctiques que s'estan realitzant en altres entorns a fi d'estudiar la seua possible adaptació o incorponternacional de Comerç Urbà.

Fotografies

Resum de Premsa

Altres accions d'interés, vinculades al coneiximent del sector comercial en l'Horta Nord i a l'adquisició de coneiximents especialitzats: