Premis Incorpora Comunitat Valenciana

EMPRESES I EMPRENEDORS Corresponsabilitat territorial Premis Incorpora Comunitat Valenciana

El passat 15 de novembre de 2013 va tindre lloc en la ciutat de València la celebració de la V Edició dels Premis Incorpora, que posen en valor les actuacions d'empresaris i empresàries en l'àmbit de la integració laboral de persones amb especials dificultats per a trobar una ocupació.

Estos guardons, creats en el marc del programa Incorpora de l'entitat financera, volen ser un reconeixement a les empreses que integren d'una manera voluntària les preocupacions socials en la seua estratègia, contribuint a la creació d'una societat més justa i cohesionada. Entre els criteris de selecció localitzem el nombre de contractacions de persones desfavorides respecte al conjunt de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la duració mitjana dels contractes. Els premiats/des van ser:

CATEGORIES:


- Xicoteta empresa (menys de 50 empleats):

Premiat: Hotel Blasó Júnior.

- Mitjana empresa (entre 50 i 250 emplats):

Premiat: OUT-LOG, S.L.

- Gran empresa (més de 250 empleats):

Premiat: SP BERNER; Accèssit: Centres Residencials Novaire.

- Associació empresarial: Premiat: FEPEVAL.

L'acte, que va comptar en la seua taula inaugural amb la presència de Fernando Díaz Requena (Secretari Autonòmic d'Ocupació) , Héctor Bueno Carceller (President del Consorci Pactem Nord) , Bibiano Martínez Perales (Dtor. Territorial de la Caixa en Llevant i Múrcia) i Marc Simón Martínez (Dtor. de l'Àrea Social de la Fundació la Caixa) , va ser dirigit per Tonino Guitian i va comptar amb una ponència magistral de Sra. Adela Cortina Orts (Catedràtica d'Ètica i Filosofia Política, de la Universitat de València) .

ENTITATS INTEGRANTS del Grup Incorpora Comunitat Valenciana: Consorci Pactem Nord (entitat coordinadora) , Associació Bona Gent, Asprona, Cáritas Diocesana Segorbe-Castellón, Centre de Formació Professional Xabec, Creu Roja Castelló, Fundació Adsis, Fundació Nova Feina, Fundació Tots Units, Fundació José María Haro-Intra, La Mercé Migracions, Fundació Novaterra, Cocemfe València ,Cocemfe Alacant, Creu Roja Alacant, Fundació "Secretariado Gitano" Alacant i Fundació "Secretariado Gitano" València.