Serveis a municipis i associacions

EMPRESES I EMPRENEDORS Foment del comerç i associacionisme comercial Serveis a municipis i associacions

Des de Pactem Nord oferim un servei d'assessorament dirigit a les associacions locals de comerç i als tècnics/ques ADL que no tenen agència AFIC, sobre temes d'interés comercial, com ara:

·         Assessorament a les associacions sobre ajudes i subvencions per a l'organització de fires comercials i accions de promoció comercial.

·         Responsabilitat social i inserció laboral de col·lectius desfavorits.

·         Assessorament sobre la normativa comercial, la Llei de comerç, l'organització de fires comercials, i accions de promoció i dinamització comercial.

·         Informació específica associada a àmbits de la gestió empresarial del comerç: calitat en el comerç, competitivitat en la pime, promoció comercial, foment de l'ocupació, fires comercials, modernització de la pime, formació contínua especialitzada, fórmules de comerç associat, urbanisme comercial, impuls de nous projectes empresarials i de l'ocupació pel seu conte, etc.

·         Suport a la creació de noves associacions de comerç.

·         Accions de formació especialitzada i accés a la plataforma de Pactem Nord Aula Mentor.

·         Organització de jornades i seminaris tècnics dirigits a associacions de comerciants, tècnics/ques de comerç i comerciants; com eixemple, Conclusions de la jornada tècnica "Estratègies de promoció del comerç local".

 

Per a més informació sobre la Xarxa AFIC consulte els enllaços següents:

www.gva.es/carta y www.redafic.com/

Sol·licite informació especialitzada a travès de: pactem@consorci.info